Ingredienser
Sjokoladekake med mørk sjokolade, mynte og bjørnebær!
Fremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 170° C. Smelt smør og tilsett kakao, kaffe og vann i en liten kjele. Rør godt, og gi et lite oppkok. Rør så inn sukker på lav varme. Når sukkeret er løst opp, ta bort fra varmen og hell væsken over i en bakebolle. Rør så inn seterrømmen, og ett og ett pisket egg.
-
Bland sammen hvetemel, salt, muskat og natron. Sikt alt det tørre litt og litt i røren mens du rører. Hell halvparten av røren i en smurt springform og stek den i ca. 30 minutter. Sjekk med en testpinne som du stikker midt i kaken. Er det lite deig på pinnen er kaken klar. Stek deretter den andre halvparten av røren.
-
Når kakene fortsatt er lunkne smører du litt glasur på den ene kaken (skjær av toppen for å få den rett) fordel litt bjørnebær over og sett den andre kaken oppå.
-
Bruk en slikkepott til å legge over glasuren hvis du ønsker den jevn – hvis ikke heller du bare over. Sett på platene med After Eights rundt hele kaken. På toppen legger du bjørnebær med myntesukker, og topper med mynteblader.