Ingredienser
La oss introdusere en ny favoritt: sitronterte med kiwi, mango, mynte og pisket crème fraîche.
Fremgangsmåte
-
Bland sammen mel og sukker i en bolle.
-
Ha i egg, smør og vann og kna det sammen til en deig. Sett deigen i kjøleskapet i 30 minutter.
-
Kjevle ut deigen og kle en springform med den.
-
Legg bakepapir over deigen og fyll på med tørre erter. Dette er for at deigen skal beholde formen.
-
Forstek bunnen med ertene på 180 ºC i 15 minutter.
-
Ta ut ertene og bakepapiret.
-
Pisk sammen seks eggeplommer og melis i en bolle. Ha i kremfløte og rør sammen.
-
Smelt smør og ha det i røren og press i sitronsaft og ha i sitronskall. Bland godt sammen.
-
Senk temperaturen til 150 ºC.
-
Ha over sitronblandingen og stek i 60 minutter til på 150 ºC.
-
La kaken bli helt kald før du serverer den sammen med epleskiver, kiwi og mynte.