Sarah Bernard

60+ min
Middels
Sarah Bernard

Slik gjør du

  1. Mandelbunn (til ca. 25 stk)

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 ⁰C. Kle to stekebrett med bakepapir.
    2. 2
      Mal mandlene fint, bland med melis, rør inn eggehviter til en fast masse.
    3. 3
      Trill ut til en lang pølse, ca. 4 cm tykk. Del i litt tykke skiver, legg de på stekebrett og klem toppen litt ned.
    4. 4
      Stek bunnene på midterste rille i ca. 10 minutter. Avkjøl.
  2. Sjokoladekrem

    1. 1
      Pisk smør og melis til en luftig krem. Pisk inn eggeplommer, kakao og vaniljesukker.
    2. 2
      Ha kremen i en liten sprøytepose og sprøyt små topper på bunnene. Evt. kan du bruke en kniv for å forme små topper.
    3. 3
      Legg på brett og sett i fryseren 1-2 timer.
  3. Sjokoladeglasur

    1. 1
      Smelt sjokolade og delfiafett over vannbad på svak varme.
    2. 2
      Dypp de frosne kakene i sjokoladeglasur og sett i kjøleskapet. Oppbevares kjølig.
      Tips!

      Sett gjerne de frosne kakene på en rist med brett under. Hell forsiktig over sjokoladeglasur.