Sarah Bernard
60+ min
Middels
Slik gjør du
Mandelbunn (til ca. 25 stk)
- 1Forvarm stekeovnen til 200 ⁰C. Kle to stekebrett med bakepapir.
- 2Mal mandlene fint, bland med melis, rør inn eggehviter til en fast masse.
- 3Trill ut til en lang pølse, ca. 4 cm tykk. Del i litt tykke skiver, legg de på stekebrett og klem toppen litt ned.
- 4Stek bunnene på midterste rille i ca. 10 minutter. Avkjøl.
- 1
Sjokoladekrem
- 1Pisk smør og melis til en luftig krem. Pisk inn eggeplommer, kakao og vaniljesukker.
- 2Ha kremen i en liten sprøytepose og sprøyt små topper på bunnene. Evt. kan du bruke en kniv for å forme små topper.
- 3Legg på brett og sett i fryseren 1-2 timer.
- 1
Sjokoladeglasur
- 1Smelt sjokolade og delfiafett over vannbad på svak varme.
- 2Dypp de frosne kakene i sjokoladeglasur og sett i kjøleskapet. Oppbevares kjølig.Tips!
Sett gjerne de frosne kakene på en rist med brett under. Hell forsiktig over sjokoladeglasur.
- 1