Antipasti salat
Italia er kjent for sine mange fantastiske oster, skinker, salami, tomater, både friske og soltørkede, nydelig rødløk, artisjokk, oliven og mye mer. Vi har puttet alt dette gode i en antipasti salat, en herlig blanding man kan nyte året rundt.
20 min
EnkelTips!
Her kan man lage sin helt egen favorittsalat ved å velge det du liker aller best av italiensk ost og kjøttpålegg, grønnsaker, ulike typer oliven og tomat.
For ekstra sprø salat: Legg salaten i kaldt vann med isbiter en stund før servering.
Slik gjør du
Til servering:
- 1Slik gjør du:
Ha ingrediensene til dressingen i et glass med lokk. Rist godt sammen. Vask salaten godt og fordel i porsjonsboller eller utover et stort fat. Ha litt dressing over, fordel resten av ingrediensene over, gjerne i små grupper. Krydre med salt og pepper, pynt til slutt med parmesan, pinjekjerner og frisk basilikum. Server med resten av dressingen og gjerne litt focaccia.
- 1