Red curry med scampi og nudler

Red curry med scampi og nudler
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er en skikkelig smaksbombe!

Fremgangsmåte

  1. Kok nudlene som anvist på pakken.
  2. Stek løken blank i olje. Ha i hvitløk, currypaste, poteter, chili og buljong. Kok opp.
  3. Rør inn kokosmelken, smak til med salt eller fiskesaus. La det småkoke under lokk i 10 minutter.
  4. Tilsett de rensede scampiene og kok videre i ca. 3 minutter (pass på at de ikke blir overkokt). Bruker du kokte scampi, må de bare varmes opp, ellers blir de seige.
  5. Servér curryen sammen med nudlene.
  6. Tips! Hvis du ønsker en enda friskere smak, kan du presse litt limejuice over retten før servering. Klipp gjerne over litt koriander for ekstra smak.