Quesadillas i stekepannen

Quesadillas i stekepannen
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Det blir ikke mer perfekt enn dette! En rask, god og enkel rett som etterlater veldig lite oppvask.

Fremgangsmåte

  1. Skjær kylling i strimler og legg dem i en skål. Hell over 3 ss Flytende Melange og tacokrydder og vend det hele sammen.
  2. Hakk opp paprika i terninger. Finhakk løk og chili.
  3. Stek kyllingen i stekepannen til den har begynt å bli brun. Ta dem ut og vask pannen.
  4. Dekk bunnen av stekepannen med Flytende Melange. Legg en tortillalefse i pannen. Strø et tynt lag med ost i bunnen før du fordeler litt av kyllingen på lefsen sammen med grønnsaker. Strø over med en neve ost og legg en tortillalefse på toppen.
  5. La det steke noen minutter før du snur quesadillaen. Tortillaen i bunnen skal være brun, men ikke brent. Legg en tallerken over stekepannen og snu den rundt slik at quesadillaen legger seg på tallerkenen. Fyll på med Melange i bunnen av stekepannen hvis det er nødvendig. Skyv quesadillaen tilbake i stekepannen med den ustekte lefsen i bunnen. Strø over litt ost på toppen og legg på et lokk. La det stå til osten har smeltet.
  6. Lag guacamole ved å mose avokado i en skål med gaffel. Mos hvitløk med en hvitløkpresse og legg den i skålen sammen med 2 ss salsa. Hell i saften fra en halv lime og bland inn hakket koriander.
  7. Strø over vårløk og koriander. Del quesadillaen i fire og server med lime, salsa og guacamole.