Ingredienser
Pølser er ikke bare pølser. Finn deg noen nye favoritter og varier med spennende tilbehør.
Fremgangsmåte
-
Rasp eple, skjær rødløk i tynne skiver og bland med finkuttet salat. Tilsett majones og søt sennep. Bland alt sammen og la det stå litt så smakene får satt seg.
-
Legg salatblandingen på pølsene og topp med Heinz tomatketchup og frisk gressløk.
-
Riv gulroten og finskjær kålen. Strimle purren tynt og bland alt i en bolle sammen med Sticky Fingers Chipotle Mayo.
-
La den hvile på kjøkkenbenken mens du lager grillmaten. Den holder seg også fint i kjøleskapet noen dager.
-
Bland alt sammen i en bolle og la det stå i 10 minutter slik at smaken setter seg.
-
Del rødløken i ringer. Smelt smør i en panne og stek løken på middels varme.
-
Tilsett sukker og balsamicoeddik når løken begynner å få farge.
-
Stek videre til løken er karamellisert og smak til med salt og pepper.