Pølsefest

Pølsefest
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pølser er ikke bare pølser. Finn deg noen nye favoritter og varier med spennende tilbehør.

Fremgangsmåte

  1. Rasp eple, skjær rødløk i tynne skiver og bland med finkuttet salat. Tilsett majones og søt sennep. Bland alt sammen og la det stå litt så smakene får satt seg.
  2. Legg salatblandingen på pølsene og topp med Heinz tomatketchup og frisk gressløk.
  3. Riv gulroten og finskjær kålen. Strimle purren tynt og bland alt i en bolle sammen med Sticky Fingers Chipotle Mayo.
  4. La den hvile på kjøkkenbenken mens du lager grillmaten. Den holder seg også fint i kjøleskapet noen dager.
  5. Bland alt sammen i en bolle og la det stå i 10 minutter slik at smaken setter seg.
  6. Del rødløken i ringer. Smelt smør i en panne og stek løken på middels varme.
  7. Tilsett sukker og balsamicoeddik når løken begynner å få farge.
  8. Stek videre til løken er karamellisert og smak til med salt og pepper.