Pølsebowl med potetsalat
Enkel og digg sommerrett med smakfulle, grillede pølser, sammen med kremet hjemmelagd potetsalat og sprøstekt løk. Perfekt for en avslappende sommermiddag!
20-40 min
EnkelTips!
Potetsalaten holder seg fint 2–3 dager i kjøleskap.
Slik gjør du
Pølsebowl:
- 1Potetsalat: Kok potetene i lettsaltet vann, avkjøl, skrell og kutt i litt store terninger. Bland sammen resten av ingrediensene, vend inn potetene og smak til med salt.
- 2Sprøstekt løk: Skrell og kutt løk i syltynne skiver, legg det på et kjøkkenpapir og klapp forsiktig slik at mest mulig væske forsvinner.
- 3Varm opp olje i en kjele til 170 ℃ og friter løken til den er gyllen. Her må du passe på hele tiden, slik at løken ikke blir for godt stekt og smaker bittert. Ha over på kjøkkenpapir slik at oljen renner av. Dryss over salt.
- 4Pølsebowl: Grill ellers stek pølsene på middels sterk varme til de er gjennomvarme, del i mindre biter. Legg potetsalat i bunnen av en porsjonsbolle, legg resten av ingrediensene ved siden av hverandre.
- 5Dryss til slutt over bacon og sprøstekt løk. Serveres med iskald Coca-Cola Zero Sugar.Tips!
Potetsalaten holder seg fint 2–3 dager i kjøleskap.
- 1