Hvit pizza med spekeskinke eller Parmaskinke
Drømmer du om den perfekte pizzaen er denne varianten med Strandaskinke, eple, grønnkål og valnøtter noe for deg.
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
Pizzafyll
- 1Bland sammen mel og gjær. Ha det i en bolle sammen med vann, olje og salt. Elt deigen i ca. 10 minutter i kjøkkenmaskin eller litt mer for hånd. Sett til heving på et lunt sted i minst 45 minutter. Dette blir 4 pizzaer.
- 2Sett ovnen på 220 ºC. Lag 4 pizzabunner og legg de på hvert sitt bakepapir.
- 3Bland sammen Crème Fraîche, presset eller finhakket hvitløk, salt og pepper. Fordel sausen på bunnene og strø over ost. Del epler i båter og grovhakk valnøtter, ha det over osten. Stek i ovnen i ca. 20 minutter.
- 4Mens pizzaen er i ovnen så steker du grønnkålen i litt smør, til den er myk. Server pizzaen toppet med grønnkål og Strandaskinke.
- 1