Ingredienser
Herlig pizza med tomatsaus, kantareller, rødløk og biffsnadder!
Fremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 250° C. Lag 2 store eller flere små pizzabunner og fordel dem på bakepapir. Smør tomatsaus på bunnene. Skjær rødløken i ringer. Fordel over sopp, løk, ost og rå biffsnadder. Biffen er så tynn at den blir gjennomstekt i ovnen på den høye temperaturen. Stek pizzaen midt i ovnen til den har fått fin farge og bunnen er sprø. Server gjerne med litt frisk ruccula ved siden av eller oppå pizzaen!
-
Bland mel og salt i en bolle. (Bruker du tørrgjær, bland det sammen med melet.) Bland fingervarmt vann og gjær, og hell over melblandingen. Ha i olje. Elt til du har en myk og smidig deig. Dekk med plast og la deigen stå og heve i minst 30 minutter.
-
Rør sammen tomater med oregano, raspet hvitløk og sort pepper. Dette er en enkel og rask måte å lage egen tomatsaus på!