Pizza på grillen

Pizza på grillen
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pizza nytes best under åpen himmel. På grillen blir bunnen ekstra sprø og fyllet enda bedre.

Fremgangsmåte

  1. Fyll grillen med mye kull.
  2. La den bli glovarm og legg på en pizzastein om du har.
  3. Steker du i ovnen, sett den på 250 ºC.
  4. Lag 4 pizza-bunner av deigen.
  5. Bland sammen crème fraîche, hvitløk og urter i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  6. Fordel sausen over pizzabunnene.
  7. Topp med ost, asparges, biff og rødløk.
  8. Stek på grillen i ca. 5-10 minutter. Pass på så ikke bunnen blir for svidd.
  9. I ovnen skal pizzaene stekes i ca. 15 minutter.
  10. Server med ruccola og Salsa Verde.
  11. PIZZADEIG
  12. Bland sammen mel og gjær.
  13. Ha det i en bolle sammen med vann, olje og salt.
  14. Elt deigen i ca. 10 minutter i kjøkkenmaskin eller litt mer for hånd.
  15. Sett til heving på et lunt sted i minst 45 minutter.
  16. Dette blir 4 pizzaer.
  17. SALSA VERDE
  18. Finhakk hvitløk, kapers og persille.
  19. Ha det i en bolle sammen med eddik, olje og limesaft.
  20. Bland godt og smak til med salt og pepper.