Pavlova med mascarponekrem

Pavlova med mascarponekrem
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Små porsjonspavlovaer med mascarponekrem og friske bær – en dessert som alle kommer til å elske!

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 150 ºC. Pisk eggehvitene harde med en elektrisk visp. Ha i sukker og sitronsaft. Pisk til blandingen blir glatt og skinnende, ca. 3-4 minutter. Tilsett maisenna.
  2. Ha bakepapir på en stekeplate og fordel blandingen i små sirkler ved hjelp av en stor skje. Stek i midten av ovnen i ca. 15 minutter, og senk deretter varmen til 90 ºC og etterstek i 30 minutter. Avkjøl på rist.
  3. Pisk sammen mascarpone, vaniljefrø og sukker. Vask og del opp bær. Fordel kremen over minipavlovaene. Ha over bær, urter og limeskall. Pynt gjerne med spiselige blomster og mynte!
  4. SPAR sommerhefte 2019