Kefirvafler med brunost
Nydelige vafler til påske med TINE® Kefir og revet appelsinskall, servert med TINE® Gudbrandsdalsost, nyrørt syltetøy og rømme.
20-40 min
EnkelSlik gjør du
Til servering
- 1Visp egg og sukker lett sammen i en stor bolle. Tilsett kefir, melk, smør og revet appelsinskall. Bland sammen det tørre og pisk alt godt sammen til en glatt røre. La røra svelle ca. 5 minutter før du steker vafler i forvarmet jern. Dersom røra blir for tykk, pisk inn litt melk, og føles den for tynn ha i bittelitt hvetemel. Smør vaffeljernet med litt smør før steking. Legg vaflene på rist når de er ferdig stekt.Tips!
Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med pisk til å blande sammen røra.
- 2Rens og del jordbær i små båter, mos det lett sammen med sukker, rør til sukkeret er oppløst.
- 3Server med TINE® Gudbrandsdalsost, rørte bær og gjerne en god klatt rømme.Tips!
Jordbær kan erstattes med bringebær.
- 1