Pannekaker med vaniljeis, ristede nøtter, friske bær og salt karamellsaus

Pannekaker med vaniljeis, ristede nøtter, friske bær og salt karamellsaus
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Nystekte pannekaker med vaniljeis, ristede nøtter, friske bær og salt karamellsaus! Kan det bli bedre? Neppe.

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg og melk i en bolle. Ha i melet, litt etter litt, så det ikke klumper seg. Smelt smøret og ha det i røren. Sett røren kaldt i 20 minutter. Stek pannekakene på middels varme i litt smør til de har fått fin farge på begge sider. Grovhakk nøtter og fordel dem på en stekeplate før de stekes i ovnen på 200° C i ca. 15 minutter.
  2. Ha alle ingredienser i en kasserolle og la det koke opp under omrøring på lav varme. La det koke til det fått en tykk konsistens i ca. 15 minutter. Server pannekakene med ristede nøtter, vaniljeis, salt karamellsaus og litt friske bær!