Ingredienser
Knasende god og forfriskende syrlig oppsummerer denne drømmen av en ostekake.
Serveres med sommerens frukt og bær!
Fremgangsmåte
-
Sett ovnen på 180 ºC.
-
Ha smør, havregryn, sukker og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin eller blender. Kjør alt til en tykk masse.
-
Fordel blandingen i bunnen av en form med avtagbar kant og stek i ca. 10 minutter. La bunnen avkjøles.
-
Separer eggeplommer og eggehviter i to forskjellige boller. Pisk eggeplommer, sukker, vanilje- sukker og Philadelphia-ost sammen. Pisk eggehvitene stive.
-
Ha kremfløten i en bolle og pisk den til en litt løs krem.
-
Vend nå forsiktig sammen Philadelphia-kremen, eggehvitene og kremfløten. Hell røren over bunnen og sett i frysen minst 4 timer.
-
La kaken tine i ca. 15 minutter før servering.
-
Server med frukt og bær.