Ostekake med frukt og bær

Knasende god og forfriskende syrlig oppsummerer denne drømmen av en ostekake.
Serveres med sommerens frukt og bær!

60+ min
Enkel
Ostekake med frukt og bær

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 180 ºC.
    2. 2
      Ha smør, havregryn, sukker og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin eller blender. Kjør alt til en tykk masse.
    3. 3
      Fordel blandingen i bunnen av en form med avtagbar kant og stek i ca. 10 minutter. La bunnen avkjøles.
    4. 4
      Separer eggeplommer og eggehviter i to forskjellige boller. Pisk eggeplommer, sukker, vanilje-
      sukker og Philadelphia-ost sammen. Pisk eggehvitene stive.
    5. 5
      Ha kremfløten i en bolle og pisk den til en litt løs krem.
    6. 6
      Vend nå forsiktig sammen Philadelphia-kremen, eggehvitene og kremfløten. Hell røren over bunnen og sett i frysen minst 4 timer.
    7. 7
      La kaken tine i ca. 15 minutter før servering.
    8. 8
      Server med frukt og bær.