Ostekake med frukt og bær

Ostekake med frukt og bær
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Knasende god og forfriskende syrlig oppsummerer denne drømmen av en ostekake. Serveres med sommerens frukt og bær!

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 ºC.
  2. Ha smør, havregryn, sukker og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin eller blender. Kjør alt til en tykk masse.
  3. Fordel blandingen i bunnen av en form med avtagbar kant og stek i ca. 10 minutter. La bunnen avkjøles.
  4. Separer eggeplommer og eggehviter i to forskjellige boller. Pisk eggeplommer, sukker, vanilje- sukker og Philadelphia-ost sammen. Pisk eggehvitene stive.
  5. Ha kremfløten i en bolle og pisk den til en litt løs krem.
  6. Vend nå forsiktig sammen Philadelphia-kremen, eggehvitene og kremfløten. Hell røren over bunnen og sett i frysen minst 4 timer.
  7. La kaken tine i ca. 15 minutter før servering.
  8. Server med frukt og bær.