Nøttekake med pistasj

Nøttekake med pistasj- og bringebærkrem. Perfekt til varme sommerdager og selskaper!

60+ min
Vanskelig
Nøttekake med pistasj
Tips!

Spar noen pistasjnøtter som du finhakker og strør over som pynt
sammen med mynteblader.

Slik gjør du

  1. Bunn

    1. 1
      Sett ovnen på 150° C. Mal nøttene til fint mel
      og bland det sammen med sukker. Pisk egge-
      hviter stive. Ha i nøtter og sukker. Fordel røren på 3 bakepapir, dvs. det skal bli 3 tynne bunner av lik størrelse. Stek hver bunn i ca. 25 minutter. La bunnen avkjøles før du tar vekk bakepapiret.
    2. 2
      Pisk fløte til fast krem. Mos bringebær og bland dem sammen med krem og vaniljesukker.
    3. 3
      Start med en bunn og legg lagvis bunn,
      bringebærkrem, bær og vaniljekrem. Avslutt
      med bringebærkrem og masse bær på toppen!