Vegetarburrito med fetakrem, frisk mango
Sjekk ut disse nydelige vegetarburritoene, proppfulle av saftig tacokrydret grønnsaksfyll med squash, paprika og løk, nydelig fetakrem og ris. Serveres med frisk mangosalsa og chipotleMAJO.
40-60 min
EnkelSlik gjør du
Frisk mangosalsa
- 1Bland sammen alle ingrediensene, smak til med salt og pepper. Sett til side.
- 1
ChipotleMAJO
- 1Rør sammen alle ingrediensene, smak til med Tabasco, presset sitron og salt.
- 2Sett frem kjølig til servering.
- 1
Vegetarfyll
- 1Kok ris etter anvisning på pakken. Sil av og skyll bønnene godt i kaldt vann, la vannet renne godt av.
- 2Ha margarin i en panne på sterk varme, la det bli gyllent, tilsett squash, løk, paprika og hvitløk, stek det litt gyllent.
- 3Tilsett krydder og vann, la det surre sammen i 1 minutt, rør inn spinat og avkjøl litt.
- 1
Fetakrem
- 1Ha fetaost, rømme og koriander i en bolle, rør sammen til en glatt krem.
- 2Smak til med pepper.
- 1
Burritos
- 1Varm lefsene etter anvisning.
- 2Smør fetakremen på lefsene, legg ris og vegetarfyll langs midten av lefsa, brett sammen og server med mangosalsa og chipotleMAJO. Får du fyll til overs, server det ved siden av.
- 3Server gjerne med flere typer tacosaus, guacamole og rømme. Litt sprø tortillachips smaker også godt til.Tips!
Dersom du ønsker å ta med lefse i nisteboksen, brett inn endene og rull litt stramt sammen.
- 1