Vegetarburrito med fetakrem, frisk mango

Sjekk ut disse nydelige vegetarburritoene, proppfulle av saftig tacokrydret grønnsaksfyll med squash, paprika og løk, nydelig fetakrem og ris. Serveres med frisk mangosalsa og chipotleMAJO.

40-60 min
Enkel
Vegetarburrito med fetakrem, frisk mango

Slik gjør du

  1. Frisk mangosalsa

    1. 1
      Bland sammen alle ingrediensene, smak til med salt og pepper. Sett til side.
  2. ChipotleMAJO

    1. 1
      Rør sammen alle ingrediensene, smak til med Tabasco, presset sitron og salt.
    2. 2
      Sett frem kjølig til servering.
  3. Vegetarfyll

    1. 1
      Kok ris etter anvisning på pakken. Sil av og skyll bønnene godt i kaldt vann, la vannet renne godt av.
    2. 2
      Ha margarin i en panne på sterk varme, la det bli gyllent, tilsett squash, løk, paprika og hvitløk, stek det litt gyllent.
    3. 3
      Tilsett krydder og vann, la det surre sammen i 1 minutt, rør inn spinat og avkjøl litt.
  4. Fetakrem

    1. 1
      Ha fetaost, rømme og koriander i en bolle, rør sammen til en glatt krem.
    2. 2
      Smak til med pepper.
  5. Burritos

    1. 1
      Varm lefsene etter anvisning.
    2. 2
      Smør fetakremen på lefsene, legg ris og vegetarfyll langs midten av lefsa, brett sammen og server med mangosalsa og chipotleMAJO. Får du fyll til overs, server det ved siden av.
    3. 3
      Server gjerne med flere typer tacosaus, guacamole og rømme. Litt sprø tortillachips smaker også godt til.
      Tips!

      Dersom du ønsker å ta med lefse i nisteboksen, brett inn endene og rull litt stramt sammen.