Hjemmekebab

Lag din egen smakfulle kebab hjemme med saftig kjøtt, frisk salat og en kremet, litt spicy dressing – alt pakket inn i en myk hjemmelaget lefse, tortilla eller pita.

Over 60 min
Middels
Hjemmekebab
Tips!

Kjøp ferdiglagde lefser og kebabsaus fra Super Mønsj.

Slik gjør du

  1. Til servering:

    1. 1
      Pitabrød: Forvarm stekeovnen til 250 ℃. Legg bakepapir på to stekebrett. Ha alle ingrediensene i en bakebolle og hold av litt hvetemel til justering. Elt deigen i 5 minutter på middels hastighet, til den er smidig og så vidt slipper bollen. Dekk til med plastfilm og hev til dobbel størrelse (ca. 30 min).
    2. 2
      Ha deigen på melet bakebord og trill ut til 8 boller. La de stå 5 minutter, før du kjevler ut til runde flate pitabrød med ca.15 cm i diameter. Legg pitabrødene på stekebrett med litt avstand, stek på midterste rille i 6-8 minutter, til de hever seg og er litt gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så pass på at pitabrødene ikke blir for godt stekt. Avkjøl på rist.
    3. 3
      Kebabsaus: Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med chilisaus og salt. Dersom du ønsker en tynnere dressing, spe med litt kaldt vann.
    4. 4
      Kebabkjøtt: Varm opp kjøttet etter anvisning.
    5. 5
      Fyll pitabrødene med salat, tomat, agurk, rødløk, varmt kjøtt, dressing og mais. Server gjerne med litt syltet jalapeños for en ekstra hot kebab og nyt den med en boks Coca-Cola Zero Sugar.
      Tips!

      Kjøp ferdiglagde lefser og kebabsaus fra Super Mønsj.