Cheesy tacoskjell med guacamole og tomatsalsa
Vi kjenner alle til de klassiske tacoskjellene og for mange er ikke «tacofredagen» den samme uten. Kanskje dette kan bli en ny favoritt? Nydelige tacoskjell fylt med kyllingkjøttdeig, gratinert med ost og servert med hjemmelaget guacamole og frisk tomatsalsa.
40-60 min
EnkelTips!
Server gjerne med flere typer salsa, syltet jalapeño, rømmedressing, mais eller det du liker aller best til taco. Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder finner du på [lenke kommer].
Slik gjør du
Tacofyll
- 1Ha Melange i en panne på sterk varme, la det bli gyllent, brun kjøttdeigen.
- 2Skru ned varmen litt, tilsett løk, hvitløk og paprika. La det surre sammen et par minutter, rør inn tacokrydder, tilsett vann og la det småkoke 2-3 minutter til vannet har kokt inn.
- 3Fordel fyllet i tacoskjellene, dryss over ost og stek på midterste rille ca. 8-10 minutter, til osten har smeltet og er litt gyllen.
- 4Dryss over hakket persille, server med salat, guacamole, tomatsalsa, rømme og tacosaus.
- 1
Guacamole
- 1Del avokadoen i to. Fjern steinen, ta ut kjøttet og ha det i en bolle.
- 2Mos avokadoen med en gaffel, rør inn resten av ingrediensene.
- 3Smak til med lime, honning, salt og pepper.Tips!
Tilsett 2-3 ss rømme i guacamolen for ekstra kremete smak.
- 1
Hjemmelaget tomatsalsa
- 1Bland sammen alle ingrediensene, smak til med sitron og salt.
- 1