Cheesy tacoskjell med guacamole og tomatsalsa

Vi kjenner alle til de klassiske tacoskjellene og for mange er ikke «tacofredagen» den samme uten. Kanskje dette kan bli en ny favoritt? Nydelige tacoskjell fylt med kyllingkjøttdeig, gratinert med ost og servert med hjemmelaget guacamole og frisk tomatsalsa.

40-60 min
Enkel
Cheesy tacoskjell med guacamole og tomatsalsa
Tips!

Server gjerne med flere typer salsa, syltet jalapeño, rømmedressing, mais eller det du liker aller best til taco. Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder finner du på [lenke kommer].

Slik gjør du

  1. Tacofyll

    1. 1
      Ha Melange i en panne på sterk varme, la det bli gyllent, brun kjøttdeigen.
    2. 2
      Skru ned varmen litt, tilsett løk, hvitløk og paprika. La det surre sammen et par minutter, rør inn tacokrydder, tilsett vann og la det småkoke 2-3 minutter til vannet har kokt inn.
    3. 3
      Fordel fyllet i tacoskjellene, dryss over ost og stek på midterste rille ca. 8-10 minutter, til osten har smeltet og er litt gyllen.
    4. 4
      Dryss over hakket persille, server med salat, guacamole, tomatsalsa, rømme og tacosaus.
  2. Guacamole

    1. 1
      Del avokadoen i to. Fjern steinen, ta ut kjøttet og ha det i en bolle.
    2. 2
      Mos avokadoen med en gaffel, rør inn resten av ingrediensene.
    3. 3
      Smak til med lime, honning, salt og pepper.
      Tips!

      Tilsett 2-3 ss rømme i guacamolen for ekstra kremete smak.

  3. Hjemmelaget tomatsalsa

    1. 1
      Bland sammen alle ingrediensene, smak til med sitron og salt.