Ingredienser
Disse små lappene er toppet med godt fyll og passer perfekt til gjester og på tapasbordet. Enkle å lage og fulle av gode smaker.
Fremgangsmåte
-
Kok opp vann, sukker og eddik. Tilsett rødløk og la det koke i 1 min. Avkjøl løken i laken. Løken med laken kan oppbevares på glass i kjøleskap i to uker.
-
Visp sammen melk, egg og rømme. Rør inn smeltet margarin, mel, bakepulver og salt. La røren stå på benken i 10 min. Stek lappene i en panne med margarin på middels høy varme. Bruk 1 ss røre per lapp og stek dem gylne på begge sider.
-
Pisk sammen kremost, dill og sitron. Smak til med salt og pepper. Rør inn laksen.
-
Stivpisk rømmen. Ha i gressløk og smak til med salt og pepper. Vend inn rekene.
-
Fordel de to toppingene på lappene. På gressløkrømmen pynter du med syltet rødløk og gressløk. På røkelakskremen pynter du med vårløk og dill. Kvern over litt sort pepper.