Teriyakiglasert laks med linser

Prøv teriyakiglasert laks med linser - vi kan garantere suksess!

20-40 min
Middels
Teriyakiglasert laks med linser

Slik gjør du

    1. 1
      Teriyakimarinade: rør sammen soya, honning, ingefær og hvitløk i en skål. Legg laksen i en ildfast form og hell marinaden over. Laksen kan bakes direkte, men la den gjerne ligge i marinaden i kjøleskapet et par
      timer for ekstra god smak. Sett ovnen på 180 °C og bak laksen i 15-20 minutter. Skyll linsene godt i kaldt vann. Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver. Kutt stangselleri i tynne, korte staver og skjær kålhodet i tynne skiver. Finhakk bladpersille og vend linser, appelsin, selleri og kål sammen. Topp med
      finhakket bladpersille.
  1. Dressing:

    1. 1
      Rør sammen saften fra en appelsin med honning. Server laks og salat med fersk appelsindressing.

Lignende oppskrifter