Laksespyd med smashed potatoes
Saftige grillspyd med laks, sitron og grillede grønnsaker, perfekt balansert med urtesmør og crispy smashed potatoes.
Over 60 min
EnkelTips!
Tips: Kjøp ferdige Smashed Potatoes fra Grønn & Frisk
Slik gjør du
Til servering:
- 1Crispy smashed potatoes: Forvarm stekeovnen til 225 ℃, kle et stekebrett med bakepapir.
Vask og kok potetene i lettsaltet vann, til de så vidt er møre. Avkjøl i 5 minutter. Strø parmesan over bakepapiret, fordel potetene utover og trykk dem litt flate med et kjøkkenglass. Drypp over olivenolje. Bland krydder og dryss over. - 2Stek potetene på midterste rille i 20–25 minutter til de er gylne og sprø i kantene. Dryss over persille.Tips!
Tips: Kjøp ferdige Smashed Potatoes fra Grønn & Frisk
- 3Laksespyd: Skjær laks i litt store terninger (ca. 3 x 3 cm). Rens og kutt paprika, løk og squash i omtrent like store biter. Tre laks og grønnsaker på grillspyd.
- 4Smelt smør, avkjøl litt og bland sammen med resten av ingrediensene. Pensle laksespydene godt med smøret. Dryss over salt og pepper og grill på litt sterk varme til laksen er gjennomstekt.
- 5Server med rømme og en frisk grønn salat blandet med agurk og reddik. Nytes over et par iskalde bokser Fanta Orange Zero Sugar.Tips!
Tips: Trespyd må legges i vann i minst 20 minutter før, slik at de ikke tar fyr.
- 1