Middagstoast med skivet kyllingfilet, friske urter og spicy salat

20-40 min
Enkel
Middagstoast med skivet kyllingfilet, friske urter og spicy salat

Slik gjør du

    1. 1
      Varm olje i en stekepanne og stek kyllingen på middels varme
      i ca. 10 minutter. Dryss over cayennepepper, salt og pepper.
      La kyllingen hvile i 10 minutter mens du lager salaten.
      Legg salaten i en bolle. Skrell mango og skjær frukten
      i skiver. Finhakk vårløk og chili. Skrell agurken og skjær
      den i halvmåner. Bland alt i salaten og dryss over sesamfrø.

      Press over limesaft og bland godt sammen. Smør Kremgo
      på 4 skiver brød. Ha over salaten. Legg skiver av kyllingen
      på toppen. Server med frisk koriander og dryss gjerne over
      litt ekstra chili og vårløk hvis du liker det.