Hverdagskebab med fries og kylling

Hverdagskebab er saftig, friskt og kjempegodt! Serveres med sprø Opphøgde Potteter, salat og hjemmelaget yoghurtdressing.

40-60 min
Middels
Hverdagskebab med fries og kylling

Slik gjør du

  1. Dressing:

    1. 1
      Kutt kyllingen i tynne strimler og legg dem i en bolle med 1 ss olje. Miks sammen krydderne i en liten skål og ha det over kyllingen. Vend rundt slik at alle delene blir dekket i krydderblandingen.
    2. 2
      Bruk en klype til å legge kyllingen i aifryeren. Stek på 200°C i 6–8 min eller til de er gjennomstekt. Snu kyllingbitene halvveis i steketiden.
    3. 3
      Stek Opphøgde Potteter på 180°C i ca. 8–14 minutter i airfryer. Steketiden vil variere noe fra airfryer til airfryer. Produktet er ferdig når de er sprøe og gode. De kan også tilberedes i stekeovn ved 200°C i varmluft i ca. 8-14 minutter. Dryss over salt etter egen smak.
    4. 4
      Lag dressing ved å blande yoghurt, most hvitløk, limesaft sammen i en skål. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Varm tortillalefser etter anvisning på pakken. Hakk salat i store stykker, skjær paprika i strimler, del tomatene i fire og skjær rødløk i tynne skiver som du igjen deler i to.
    6. 6
      Sett sammen kebaben ved å fylle en tortillalefse med dressing, kylling, salat og sprø Opphøgde Potteter. Topp med sriracha og koriander.