Kalkunfilet med potetsalat

Bbq-marinert kalkunfilet med italienskinspirert potetsalat. Grillede sitroner gir en nydelig smak av sommer.

20-40 min
Enkel
Kalkunfilet med potetsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Grill filetene på høy direkte varme slik at de får fin stekeflate på alle sider. Legg dem deretter over på indirekte varme til de er gjennomstekte.
    2. 2
      Del sitronene og grill dem med snittflaten ned i ca. 5 minutter. Legg sitronene over på indirekte varme.
    3. 3
      Kok potetene som anvist på pakken, avkjøl og del dem i fire.
    4. 4
      Skjær vårløk og rødløk i tynne skiver. Tilsett høvlet parmesan, basilikum og ruccola. Ha over balsamico, soyasaus, olivenolje og oliven og bland lett uten å ødelegge potetene. Legg alt i en form og server!
    5. 5
      SPAR sommerhefte 2019