Gyros med kylling

En nydelig hverdags - eller helgemiddag med marinert kylling, tzatziki og grønt, fylt i lune pitabrød. Lag pommes frites ved siden av for litt ekstra kos!

20-40 min
Enkel
Gyros med kylling

Slik gjør du

  1. Til servering

    1. 1
      Kutt kyllingfiletene i tynne strimler. Rør sammen ingrediensene til marinaden og bland godt sammen med kyllingen. Har du tid, så smaker filetene bedre om det får ligge i marinaden en stund, gjerne natten over. Stek kyllingfiletene i en panne på sterk varme til det er gyllent og gjennomstekt.
    2. 2
      Finriv agurk, dryss over ½ ts salt og la det stå i 10 minutter. Klem ut all væske (gjennom sil eller i et rent kjøkkenhåndkle) og bland agurken sammen med resten av ingrediensene. Er du glad i frisk mynte eller dill, rør inn det. Smak til med sitron, salt og pepper.
    3. 3
      Stek pitabrød og pommes frites etter anvisning. Fyll pitabrødene med salat, fries, varmt kjøtt, rødløk, tomat og tzatziki.

Lignende oppskrifter