Grillet quesedilla

Quesedilla på grillen - fylt med kylling, paprika, ost og rødløk.
Inviter venner og server med frisk salat!

20-40 min
Middels
Grillet quesedilla

Slik gjør du

    1. 1
      Varm en stor stekepanne med litt olje. Del paprika og rødløk i strimler. Finhakk hvitløk og chili. Stek kyllingen sammen med grønnsakene til alt blitt mykt og fått farge. Fordel blandingen på 4 stk. tortillalefser og strø over ost.
    2. 2
      Bruk en tortillalefse som lokk på hver. Et tips er å dandere lefsene på baksiden av en stekeplate, da kan du enkelt la quesedillaen skli over på grillen.
    3. 3
      Bruk to stekespader for å snu dem. Serveres i biter sammen med en frisk salat og romescosalsa.
  1. Romescosalsa

    1. 1
      La paprikaen renne av på litt papir først. Bland alle
      ingrediensene med stavmikser eller blender. Smak til
      med salt, pepper og gjerne litt tabasco hvis du liker det hot!