Enchiladas med kylling
Enchiladas kan kanskje ikke måle seg med fredagstacoen, men det er neimen ikke langt unna. Anbefales alle som elsker taco og smeltet ost!
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Kutt kyllingfiletene i terninger og stek dem gyllen i olje. Tilsett krydderet og rør rundt.
Hell chunky salsa og kyllingfond over kyllingen og la det putre i 2-3 min. Rør inn bønner og rødløk. - 2Fordel kyllingblandingen i tortillalefser og rull dem sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form med skjøten ned.
- 3Fordel resten av sausen over tortillarullene og dryss over ost. Stek midt i ovnen på 230 °C i 10-15 minutter, til osten har fått en fin og gyllen farge.
- 4Dryss vårløk og koriander over enchiladas og server dem sammen med frisk salat, rømme og lime.
- 1