Enchiladas med kylling

Enchiladas kan kanskje ikke måle seg med fredagstacoen, men det er neimen ikke langt unna. Anbefales alle som elsker taco og smeltet ost!

40-60 min
Middels
Enchiladas med kylling

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt kyllingfiletene i terninger og stek dem gyllen i olje. Tilsett krydderet og rør rundt.
      Hell chunky salsa og kyllingfond over kyllingen og la det putre i 2-3 min. Rør inn bønner og rødløk.
    2. 2
      Fordel kyllingblandingen i tortillalefser og rull dem sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form med skjøten ned.
    3. 3
      Fordel resten av sausen over tortillarullene og dryss over ost. Stek midt i ovnen på 230 °C i 10-15 minutter, til osten har fått en fin og gyllen farge.
    4. 4
      Dryss vårløk og koriander over enchiladas og server dem sammen med frisk salat, rømme og lime.

Lignende oppskrifter