Ingredienser
Kjøttdeig servert med lune smaker, knasende salatblader og friske grønnsaker – en tacovariant alle vil elske!
Fremgangsmåte
-
Ta bladene av hjertesalaten og legg dem i iskaldt vann. Bland sammen krydder i en skål. Stek kjøttdeigen i en panne på høy varme med litt margarin. Tilsett krydderet, hvitløk og rødløk. Stek til kjøttdeigen er gyllen og smak til med salt.
-
Lag limedressing ved å blande sammen Crème Fraîche, limesaft, melk og koriander. Smak til med salt og pepper.
-
Ha kokos i en panne på høy varme. Stek til det er gyllent og sett til side. Bruk ostehøvelen til å skjære tynne strimler av agurk. Skrell og del gulrot i syltynne strimler og del vårløk i tynne skiver. Finhakk rødløk.
-
Ta hjertesalaten ut av vannet og la dem renne av seg. Bruk salatbladene som skåler og fyll dem med med kjøttdeig. Fordel grønnsakene og strø over ristet kokos. Pynt med koriander og server med limedressing og limebåter.