Kremet fiskesuppe

Kremet fiskesuppe
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

La restene få skinne i en skikkelig god fiskesuppe! Hiv oppi det du har av fisk, fiskeboller eller fiskekaker til overs fra middag dagen før og gjerne kokte grønnsaker, ris eller poteter. Dette blir kjempegodt!

Fremgangsmåte

  1. Smelt margarin i en kjele på middels sterk varme, fres løk og hvitløk til det er blankt. Rør inn hvetemel, spe med fiskebuljong og fløte, til en glatt suppe. La det småkoke i ca. 5 minutter. Rør av og til. Smak til med salt, pepper og sitron.
  2. Ha i fisk, grønnsaker og ris, la det trekke i suppa til alt er gjennomvarmt. Dryss over vårløk, gressløk og dill. Har du reker, legg de på toppen rett før servering. Server med hjemmelaget hvitløksbrød eller annet godt bakverk.