Tynnskåret kjøtt på grillen
Tynnskåret kjøtt går fra fristende til fabelaktig med grillet ananas, vannmelon og bringebær-salsa. Det beste du har smakt? Salsa vi det ikke.
Over 60 min
MiddelsSlik gjør du
Bringebær-salsa
- 1Tenn grillen, den skal være veldig varm før du begynner å grille. Bruker du spyd av tre legger du de i vann først. Lag bringebær-salsa og peanøttdippen.
- 2Ha bringebær i en bolle og mos dem litt sammen. Finhakk rødløk, chili, mynte og ha det i. Tilsett honning, olivenolje og limesaft. Smak til med salt og pepper.
- 1
- 1Del opp kjøtt og fisk i mindre biter på ca. 50 gram, gjerne på langs slik at du kan tre hele biten på.
- 2Del opp frisk ananas og melon i skiver.
- 3Grill kjøtt, fisk og frukt raskt på høy temperatur. La kjøttet og fisken hvile litt. Server med salsa og dipp.
- 1
Peanøttsmør/soyasaus-dipp
- 1Miks peanøttsmør med soyasaus, limesaft og yoghurt i en blender eller med stavmikser.
- 1