Pavlovadrøm!
Sommerlig Pavlova med gule frukter og bær - like vakker som den er velsmakende!
Over 60 min
VanskeligSlik gjør du
Bunn:
- 1Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolle av
glass eller metall. Tilsett sukkeret litt og litt mens du fortsatt
visper. Visp i 8-10 minutter til røren er seig og luftig. Rør
forsiktig inn vaniljesukker, maizena og sitronsaft.
Legg marengsen ut på et bakepapir i den fasongen du ønsker
på kaken. Vi har laget en krans på denne kaken. Husk å lage
en fordypning i midten til fyllet.
Sett bunnen i ovnen på 120° C og stek den i ca 90 minutter.
Deretter skrur du av varmen og lar bunnen stå i ovnen til
den har blitt kald.
- 1
Fyll:
- 1Pisk krem og sukker stivt. Bland forsiktig inn yoghurt med
en slikkepott.
- 1
Topping/pynt:
- 1Fyll Pavlovaen med krem og pynt med tynne
skiver mango, båter av plomme, pasjonsfrukt og physalis.
Avslutt med friske blader og stilker av mynte.
PS! Denne kaken er glutenfri, for de som må tenke på det.
- 1