Krydderkake med bær og vaniljesaus

Full av spennende krydder og toppet med friske bær og vaniljesaus.
Denne blir i alle fall vår favoritt i julen – rett og slett himmelsk god!

20-40 min
Middels
Krydderkake med bær og vaniljesaus

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 180 °C. Bland smør og sukker med en elektrisk visp. Ha i ett og ett egg.
      Tilsett mel, bakepulver og krydder. Kle en stor springform med bakepapir. Ha i røren og
      jevn ut overflaten med en slikkepott. Stek kaken midt i ovnen i ca. 40 minutter. Sjekk om
      den er ferdig ved å stikke en tynn trepinne eller kniv midt i kaken. Henger det fast røre
      på kniven må kaken steke litt lenger. Avkjøl kaken på rist og server kaken med friske
      bær, fiken og Piano Vaniljekrem.

Lignende oppskrifter