Ingredienser
Server lam på en ny måte; stekt i hvitløk og spisskummen og servert med tzatziki i Liba-brød.
Fremgangsmåte
-
Skjær løk og chili i tynne skiver. Kok opp vann, eddik og sukker i en kjele. Ha i løk og chili og dra det vekk fra plata. La det trekke i 10 minutter og sil av væsken.
-
Rasp agurken grovt og la den ligge en stund i et dørslag så væsken renner av. Klem vannet godt ut av agurken før du blander den sammen med yoghurt og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
-
Ha lammet, raspet hvitløk og krydder i en bolle. Bland det sammen og la det marinere i minst 10 minutter. Varm litt olje i en panne. Stek kjøttet på høy temperatur.
-
Del opp tomat og salat i mindre biter.
-
Server strimlet lam i brød sammen med tzatziki, grønnsaker og syltet chili-løk. Topp med koriander.