Hverdagslam i Liba-brød

Hverdagslam i Liba-brød
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Server lam på en ny måte; stekt i hvitløk og spisskummen og servert med tzatziki i Liba-brød.

Fremgangsmåte

  1. Skjær løk og chili i tynne skiver. Kok opp vann, eddik og sukker i en kjele. Ha i løk og chili og dra det vekk fra plata. La det trekke i 10 minutter og sil av væsken.
  2. Rasp agurken grovt og la den ligge en stund i et dørslag så væsken renner av. Klem vannet godt ut av agurken før du blander den sammen med yoghurt og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
  3. Ha lammet, raspet hvitløk og krydder i en bolle. Bland det sammen og la det marinere i minst 10 minutter. Varm litt olje i en panne. Stek kjøttet på høy temperatur.
  4. Del opp tomat og salat i mindre biter.
  5. Server strimlet lam i brød sammen med tzatziki, grønnsaker og syltet chili-løk. Topp med koriander.