Hjemmelagde kjøttboller med ny vri!

Hjemmelagde kjøttboller med ny vri!
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv disse saftige kjøttbollene med kjøttdeig.

Fremgangsmåte

  1. Bland kjøttdeig med grønnsaker, knust cornflakes, egg, rapsolje, ketchup, parmesan, potetmel og hakket persille. Tilsett salt og pepper etter smak. Del gjerne deigen i emner for å få like store kjøttboller. 400 g kjøttdeig med grønnsaker gir ca. 20 kjøttboller. Dypp en teskje i lunkent vann og begynn å forme kjøttbolledeigen til små boller i håndflaten.
  2. Hell pastasausen i en kjele, kok opp og la kjøttbollene trekke ferdig i sausen i ca. 10 minutter. Viktig at sausen ikke koker, og at det ikke røres for mye, slik at kjøttbollene holder formen. Kok pasta etter anvisning på pakken.