Helsprø fiskeburger med hjemmelaget tzatziki

Helsprø fiskeburger med hjemmelaget tzatziki
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Lag en rask, sunn og god middag med Lofoten Helsprø Fiskekaker, grønt og en hjemmelaget tzatziki med frisk mynte!

Fremgangsmåte

  1. Begynn med å lage tzatzikien. Riv agurken grovt og klem vannet godt ut - enten med hendene, eller bruk en skje og press ut vannet i en sikt. Rør sammen agurken og resten av ingrediensene. Smak til blandingen med litt sukker om nødvendig. Tzatzikien blir ekstra god om den får stå litt kjølig før servering.
  2. Stek fiskekakene etter anvisning på pakken. Varm hamburgerbrødene i stekeovn på 200 ˚C, 2-3 minutter, på grill eller i en stekepanne. Legg lagvis salat, tzatziki, rødløk, sprø fiskekaker, eple og agurk.