Ingredienser
DUGG er en serie med frisk yoghurtis og sorbet med naturlige ingredienser og lavere kaloriinnhold. Kombinert med sunnere havrelapper har du en helt super hverdagsdessert som kan nytes med god samvittighet – hver dag! Denne oppskriften er laget i samarbeid med Grethe Roede og gir ca 12 små lapper.
Fremgangsmåte
-
Skrell og mos bananene lett med en gaffel. Bland sammen egg, most banan og havregryn i en foodprosessor eller blender i ca 5 minutter til du får en luftig og jevn røre. Dekk til røren og la den stå og svelle i 10 minutter slik at den blir litt tykkere. Varm en teflonpanne på middels varme og tilsett litt flytende melange eller margarin. Bruk gjerne en spiseskje og legg røren i små lapper i stekepannen. Snu lappene med en stekespade når den har blitt gyllenbrun på undersiden. Ta yoghurtisen ut av frysen, mens du deler jordbærene i mindre biter. Server gjerne lappene i en stabel med yoghurtis, friske jordbær og en liten teskje jordbærsyltetøy på toppen!