Gulrotsuppe med parmesan og gresskarkjerner

Gulrotsuppe med parmesan og gresskarkjerner
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Når fargene forsvinner utendørs, henter vi dem inn på tallerkenen. Nyt smaken og synet av gulrotsuppe toppet med parmesan og gresskarkjerner.

Fremgangsmåte

  1. Grovhakk gulrot, løk og hvitløk. Surr det i olje til det får litt farge.
  2. Hell over vann og tilsett buljong. La alt koke til grønnsakene er myke. Ha i fløte. Kjør suppa glatt med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Varm en panne med litt smør. Salt og pepre kyllingen, og stek de på middels varme til de er gylne og gjennomstekte. Server suppa med skivet kylling, gresskarkjerner, litt raspet parmesan og valgfrie, friske urter.