Handlevognen er tom

Legg varene du ønsker å kjøpe i handlevognen.

Vareutvalget du ser i nettbutikken er fra SPAR Holsfjorden. Skal du hente varene i en annen butikk eller få de levert på døren kan du endre dette .

    Grønnsakspai

    Grønnsakspai
    Personer

    Tidsforbruk

    > 60 min

    Vanskelig­hetsgrad

    enkelt

    Ingredienser

    Vi godtar intet mindre enn sprø bunn og smaksrikt fyll! Ostepai med spinat og vårløk er lett og luftig sommermat.

    Fremgangsmåte

    1. Sett ovnen på 180 ºC.
    2. Bland sammen smør, mel, sesamfrø, salt og vann til en deig. Spe med litt ekstra vann om det trengs.
    3. Trykk ut deigen i en ildfast form og sett den i kjøleskapet i 15 minutter.
    4. Bland sammen ost, egg og kremfløte. Smak til med salt og pepper.
    5. Ha fyllet over deigen.
    6. Ha over hele biter av spinat, asparges og vårløk, slik at det blir et pent mønster på toppen.
    7. Stek i ovnen i ca. 30-40 minutter.
    8. Del opp reddiker og agurk, og legg på et fat sammen med bringebær, salattopper og gresskarfrø.
    9. RØMMEDRESSING
    10. Bland sammen rømme, limesaft og hakket dill til en dressing.
    11. Smak til med salt og pepper.
    12. Server paien med deilig salat og dressing.