Ingredienser
Vi godtar intet mindre enn sprø bunn og smaksrikt fyll! Ostepai med spinat og vårløk er lett og luftig sommermat.
Fremgangsmåte
-
Sett ovnen på 180 ºC.
-
Bland sammen smør, mel, sesamfrø, salt og vann til en deig. Spe med litt ekstra vann om det trengs.
-
Trykk ut deigen i en ildfast form og sett den i kjøleskapet i 15 minutter.
-
Bland sammen ost, egg og kremfløte. Smak til med salt og pepper.
-
Ha fyllet over deigen.
-
Ha over hele biter av spinat, asparges og vårløk, slik at det blir et pent mønster på toppen.
-
Stek i ovnen i ca. 30-40 minutter.
-
Del opp reddiker og agurk, og legg på et fat sammen med bringebær, salattopper og gresskarfrø.
-
RØMMEDRESSING
-
Bland sammen rømme, limesaft og hakket dill til en dressing.
-
Smak til med salt og pepper.
-
Server paien med deilig salat og dressing.