Tapas til folket!

Når det kommer til tapas er det meste lov, men spør du oss er det lite som slår de spanske klassikerne.

40-60 min
Middels
Tapas til folket!

Slik gjør du

  1. Grillet mozzarella

    1. 1
      Del mozzarellaen i to. Legg en kvist frisk urt over osten og pakk dette inn i spekeskinke. Bruk mellom to og fire skiver skinke, avhengig av størrelsen. Grill eller stek pakken på middels varme noen minutter på hver side.
  2. Tomater og basilikum

    1. 1
      Del tomatene i skiver eller båter og legg dem på et fat. Ha over basilikum og olivenolje. Topp med pinjekjerner, salt og pepper. Smaker godt til mozzarella- og skinkepakken.
  3. Grillet asparges med fetaostkrem

    1. 1
      Stek potetene som anvist på pakken.
    2. 2
      Bland sammen fetaost med yoghurt og litt sort pepper. Kok eller grill asparges myk.
    3. 3
      Legg asparges og potet på et fat, strø honning og nøtter over. Server fetaostkremen i en skål ved siden av.
  4. Scampi med chili-olje

    1. 1
      Finhakk chili og hvitløk og stek i olje til det blir litt mykt. Ha i scampi og la den kun bli lun - ikke for lenge for scampien/rekene kan fort bli seige.Finhakk urter og strø over. Server med focaccia.

Lignende oppskrifter