Pestosnurrer på primus

Ta matpakken til et nytt nivå med varme pestosnurrer! Tilbered dem hjemme og stek dem i naturen!

20-40 min
Enkel
Pestosnurrer på primus

Slik gjør du

  1. Lurt å ha i sekken

    1. 1
      Forberedelser hjemme:
      Rull ut deigen eller kjevle ut hjemmelaget deig som et stort rektangel og legg den på et bakepapir. Bruk en skje til å smøre pesto utover hele deigen. Fordel spekeskinken og smuldre fetaost jevnt over deigen. Rull deigen sammen til en pølse og skjær av stykker på ca. 3 cm. Legg dem i en matboks med litt bakepapir i bunnen. Legg matboksen i sekken sammen med aluminiumsfolie og margarin.
    2. 2
      Steking på turen:
      Sett opp turkjøkkenet og sett pannen på medium varme. Smelt litt margarin i pannen og legg pestosnurrene i den. Ikke fyll den opp så mye at pestosnurrene blir presset sammen. Dekk så pannen til med aluminiumsfolie eller lokk og la stå i ca. 5 min. Snu så snurrene med en stekespade og la dem stå tildekket i nye fem min.
    3. 3
      Steking hjemme:
      Sett pestosnurrene på et brett med bakepapir og stek dem i ovnen på 200 grader i 12 min.

Lignende oppskrifter