Grønn salat

Grønn salat
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Grønn glede - prøv denne salaten med knust rugsprø og ristede gresskarkjerner og syrlig dressing.

Fremgangsmåte

  1. Fjern den harde roten på aspargesen og kok den i saltet vann i ca. 3 min. Skyll dem i kaldt vann så kokeprosessen stopper opp.
  2. Skjær vårløk i tynne strimler på langs. Del brokkoli i tynne skiver på langs så det ser ut som små trær. Grill brokkoli på høy varme i en grillpanne. Vask salaten, eller kjøp en ferdigvasket salatmiks.
  3. . Ha alle grønnsakene i en bolle eller på et stort fat. Ha over olivenolje, salt og pepper. Dryss over gresskarkjerner og knust rugsprø. Server med frisk timian og lime-dressing.
  4. Bland sammen Q-Drømmelett med finrevet limeskall og limesaft, smak til med salt og pepper.