Salat med svin og hoisinsaus

Salat med svin og hoisinsaus
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Svinaktig godt! Denne retten med glasert svinefilet og hoisinsaus og salat blir garantert en favoritt! Prøv den også til lunsj.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Rør sammen revet ingefær, chili, hoisinsaus og soyasaus. Skjer svinefileten i ca. 2 cm tykke skiver som så bankes lett, og legg disse i en ildfast form. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Bak i ovnen i ca. 30 minutter. Hell over marinaden og sett ned temperaturen til 140 °C. Bak videre i 10 minutter. Når svinefileten bakes, snitt vårløk og agurk i tynne staver, sukkererter i tynne strimler og riv salaten. Server glasert svinefilet med salat og fersk koriander.