Ingredienser
Ta en bit! Eller ti? Grillsypd med steinbit i perfekt følge med sitronrømme og grillede grønnsaker - prøv denne på grillfesten.
Fremgangsmåte
-
Ha salt og pepper på fisken. Del hver sitron i 4 store biter. Tre fisk- og sitronbiter inn på grillspyd. Del opp squash og purre på langs. Blomkålen deler du opp i grove buketter og potetene i tynne skiver. Gni inn grønnsakene med litt olje. Grill grønnsakene på grillen, snu dem flere ganger så de ikke setter seg fast. Legg spydene på grillen litt før grønnsakene er klare, de trenger ca. 10 minutter. Snu grillspydene underveis slik at fisken blir grillet på alle sider. Ved servering presser du saften fra de grillede sitronene over grønnsakene og fisken. Til denne retten er det godt med frisk gressløk eller basilikum.
-
Finhakk gressløken og bland den sammen med sitronskall og rømme. Smak til med salt og litt hvit pepper.