Ingredienser
Quesedilla på grillen - fylt med kylling, paprika, ost og rødløk.
Inviter venner og server med frisk salat!
Fremgangsmåte
-
Varm en stor stekepanne med litt olje. Del paprika og rødløk i strimler. Finhakk hvitløk og chili. Stek kyllingen sammen med grønnsakene til alt blitt mykt og fått farge. Fordel blandingen på 4 stk. tortillalefser og strø over ost.
-
Bruk en tortillalefse som lokk på hver. Et tips er å dandere lefsene på baksiden av en stekeplate, da kan du enkelt la quesedillaen skli over på grillen.
-
Bruk to stekespader for å snu dem. Serveres i biter sammen med en frisk salat og romescosalsa.
-
La paprikaen renne av på litt papir først. Bland alle ingrediensene med stavmikser eller blender. Smak til med salt, pepper og gjerne litt tabasco hvis du liker det hot!