Steinbit à l’orange
Grillet steinbit i godt selskap med purre og appelsinsmør.
Dette blir sommerens favoritt på grillen. Mmm...
20 min
EnkelSlik gjør du
- 1Tenn grillen i god tid slik at den er god og varm. Begynn med å lage
appelsinsmøret. Deretter vasker du purre, deler den på midten og
deretter på langs. Legg den midt på folien og plasser fisken på toppen.
Fordel smør og timian oppå fisken og brett sammen folien til en tett
pakke. Vask søtpotetene, men behold skallet på. Skjær ca. 0,5 cm tykke
skiver og legg på grillen. Fiskepakkene trenger ca. 15 minutter på
grillen. Når fisken flaker seg fint og purren er myk er middagen ferdig. - 2Server fiskepakken med nygrillede søtpoteter og pynt gjerne med
litt frisk appelsin og timian.
- 1
Appelsinsmør
- 1Bland sammen smør, skall og saft fra en appelsin, salt og pepper.
Smøret kan fint stå noen dager i kjøleskap. - 2Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2016.
- 1