Ertesuppe med limekrem og svineknoke

Ertesuppe med limekrem og svineknoke
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ertesuppe med limekrem og svineknoke – denne blir garantert en favoritt! Suppen er også perfekt å servere som lunsj eller til forrett.

Fremgangsmåte

  1. Kok knoken i vann i ca 2 timer, med en gul løk delt i båter og noen laurbærblad. Skum av underveis. Når knoken er klar lar du den avkjøles. Rens kjøttet fra knoken og sett til side.
  2. Grovhakk løk og hvitløk og surr det mykt i olje i en stor gryte. Ha i erter, vann og grønnsaksbuljong. La alt koke i ca 10 minutter. Kjør suppen slett med stavmikser rett i gryta. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Bland sammen creme fraiche med skallet fra 1 lime. Servér suppen med biter av knokekjøtt, lime, creme fraiche og pinjekjerner.