Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Enchiladas kan kanskje ikke måle seg med fredagstacoen, men det er neimen ikke langt unna. Anbefales alle som elsker taco og smeltet ost!

Fremgangsmåte

  1. Kutt kyllingfiletene i terninger og stek dem gyllen i olje. Tilsett krydderet og rør rundt. Hell chunky salsa og kyllingfond over kyllingen og la det putre i 2-3 min. Rør inn bønner og rødløk.
  2. Fordel kyllingblandingen i tortillalefser og rull dem sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form med skjøten ned.
  3. Fordel resten av sausen over tortillarullene og dryss over ost. Stek midt i ovnen på 230 °C i 10-15 minutter, til osten har fått en fin og gyllen farge.
  4. Dryss vårløk og koriander over enchiladas og server dem sammen med frisk salat, rømme og lime.