Yoghurt- pannacotta

Denne drømmen av en dessert må oppleves. En spennende vri på den italienske klassikeren med smak av granateple og grønn chili.

40-60 min
Enkel
Yoghurt- pannacotta

Slik gjør du

    1. 1
      Legg gelatinplatene i kaldt vann.
    2. 2
      Kok opp fløte og ha i sukker og frøene fra vaniljestangen.
    3. 3
      Klem ut vannet fra gelatinplatene og ha dem i gryten.
    4. 4
      Rør så sammen gelatinen og sukkeret til det smelter. La blandingen kjøle seg ned i ti minutter. Ha deretter i yoghurten.
    5. 5
      Bland sammen og ha blandingen i 4 passende glass eller boller. Sett kjølig i minst fire timer.
    6. 6
      Ha bringebær i en bolle sammen med granateplefrø.
    7. 7
      Bland inn finhakket chili og limesaft og vend forsiktig sammen.
    8. 8
      Topp pannacottaen med bringebær- og granateplesalsa og pynt med litt frisk mynte.

Lignende oppskrifter