Yoghurt- pannacotta
Denne drømmen av en dessert må oppleves. En spennende vri på den italienske klassikeren med smak av granateple og grønn chili.
40-60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Legg gelatinplatene i kaldt vann.
- 2Kok opp fløte og ha i sukker og frøene fra vaniljestangen.
- 3Klem ut vannet fra gelatinplatene og ha dem i gryten.
- 4Rør så sammen gelatinen og sukkeret til det smelter. La blandingen kjøle seg ned i ti minutter. Ha deretter i yoghurten.
- 5Bland sammen og ha blandingen i 4 passende glass eller boller. Sett kjølig i minst fire timer.
- 6Ha bringebær i en bolle sammen med granateplefrø.
- 7Bland inn finhakket chili og limesaft og vend forsiktig sammen.
- 8Topp pannacottaen med bringebær- og granateplesalsa og pynt med litt frisk mynte.
- 1