Nachos i stekepannen

Hvem skulle trodd nachos kunne bli enda enklere å lage? Prøv vår utradisjonelle versjon med fyllet samlet i stekepannen og tortillachipsen på siden.

20-40 min
Enkel
Nachos i stekepannen

Slik gjør du

  1. Til servering

    1. 1
      Finhakk løk, skjær paprika i terninger og kutt chili i skiver. Varm opp Flytende Melange i stekepanne på sterk varme. Når margarinen har fått en nøttebrun farge, kan du steke vegetar- eller kjøttdeigen og blande inn tacokrydderet.
    2. 2
      Skjær mango i terninger og finhakk rødløk og chili. Legg det i en skål og skvis over saften av en halv lime. Legg i tre spiseskjeer med koriander og bland sammen.
    3. 3
      Når vegetar-/kjøttdeigen begynner å bli brun, legger du i løk, paprika og chili og blander det sammen. Ta over ost til sist og la det steke på middels varme med lokk til osten har smeltet. Ta pannen av platen.
    4. 4
      Skjær reddik og avokado i skiver og legg på toppen av nachosfyllet. Strø over hakkede vårløk og koriander og sett stekepannen på bordet. Server sammen med en skål med tortillachips og mangosalsa.

Lignende oppskrifter